maanantai 10. maaliskuuta 2014

Blogin avaustunnelmia

Hei!

Eli olen 24-vuotias innokas erämies ja ajattelinpa perinteisen veispuukin lisäksi kokeilla blogia, jos saisi tuotua harrastusta paremmin esille perinteisen seinällehuutelun sijaan. Eli ajatuksena olisi koota kalastukseen liittyviä tunnelmia tälle sivustolle ja samalla esitellä perhotöitäni, jos niistä jotain vinkkiä ja kokeilunhalua saisi myös muutkin.

Perhoja olen sitonut satunnaisesti aina inspiraatiopuuskan sattuessa  viitisentoista vuotta. Kalastusta on harrastettu aktiivisesti muutaman vuoden enemmän. Perhojen sitominen harrastuksena on ollut itselleni tärkeä ajanviete, mutta itse perhokalastus on ollut vähäistä. Enemmänkin perhoja on tullut uitettua pilkin alla ja hyvinhän nuo on kelvanneet.

Loin aluksi sivun epoksimaalatuille pilkkiperhoille, joiden valmistusta olen reilu kuukauden päivät nyt kokeillut ja harjoitellut kaverini Jannen innoittamana. Kohtuullisen onnistuneitakin tuotoksia on jo tullut, mutta testit ovat jääneet vielä vähälle kunnollisten lohikalavesien ollessa kaukana. Kevään aikana päästään Surnulle kokeilemaan sitten todella onko tuotoksista jalokalan naruttajiksi.

Pilkkikisatouhuihinkin tuli alettua tuossa ennen vuodentaiteta juurikin Jannen innoittamana ja oppimistahan se on ollut kisasta toiseen ja harjoituksesta seuraavaan. Palkintopallillekin jo päästiin, mitä en kyllä osannut näin alkuvaiheessa kilpa"uraa" odottaa. Näitä touhuja varten on tinausvehkeet käyneet kuumina ja Jannen vinkeillä on perusmallin keveää morria saatu tehtyä ja testattua jopa toimivaksikin. Maalaukset on näissäkin toteutettu epoksimaalein. Tarkoituksena olisikin luoda sivu myös näille töille.

Eli tällaisin ajatuksin toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan blogiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti