keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

SM- ja Pm-kisojen analyysiä ja muita kuulumisia

Tulipahan koettua 23.3 Viitasaarella SM-kisahuumaakin. Saalis oli laihanlainen 441g, joka koostui yhteensä 48 ahvenesta. Sijoitus oli 375/459 tai jotain sinne päin. Särkeä olisi tullut niin paljon kuin jaksoi repiä ja tulipahan reilu puolikiloinen haukikin ylös 14-koon koukkuun tehdyllä oranssilla pallomorrilla. Kokemusta karttui pienien ahvenien pilkinnästä ja kipinää tuli myös kokeilla värikoukkuhommia jatkossa. Parasta antia kisoilla oli pilkkiostokset ja mukaan tarttui 14,5cm valio 10€ hintaan, sekä pari kakkoslaatuista pilkkiä 5€/kpl. Jannen houkuttelemana myös 40mm 925 hopeavaluinen ProKyy lähti koeuittoon pohjoisille vesille. Tiimihenki oli hyvä ja 5g tappio joukkuekisassa Meri-Lapin porukalle jätti eniten pureskeltavaa tuleviin kisoihin...

29.3 kisailtiin Olkkajärvellä piirinmestaruuksista. Tulos hieman parani ja saalista kertyi 1230g, mikä koostui 69:stä ahvenesta. Keskipainon ja yhteistuloksen kohoaminen oli kuitenkin laiha lohtu paikanvalinnan mentyä perseelleen, kuten etukäteen jo kaavailtiinkin. Sijoitus 20/27 yleisessä sarjassa. Hienoa oli kuitenkin LAT:in poikien joukkueen sijoittuminen toiseksi joukkuekisassa ja ryhmähenki oli hyvä pienestä päivämääräongelmasta huolimatta.

Eilen käväistiin pilkillä kairassa saaliin jäädessä pilkillä vähäiseksi. Joitain haukia kuitenkin iskukoukkuihin nasahteli ja pari paistinahventa lähti mukaan fileeksi. Seuraavaksi pitäisi alkaa miettiä kuulapäiden ja teardroppien tilausta morri- ja pilkkiperhotarpeiksi. Kuvia tulee varmaankin, kunhan saapi tekeleitä tehtyä materiaalien saapuessa joskus. Mukavasti epoksiperhojakin on lähdössä ympäri lääniä testailtavaksi jalokalojen pyyntiin. Toivottavasti palaute on positiivista. Oma Surnun pilkkireissukin poikain kanssa kolkuttelee jo ovella ja lähtöpäivä 12.4 tietää kovien valmisteluiden aloittelua aprillipiloista huolimatta. Alla jäniskevennystä siitä, mitä olisi tavoitteena tällekin reissulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti