torstai 1. lokakuuta 2015

Ipanan hoitoa ja hirvijahtiin haastattelua radioon

Väliin vähän hirvijahtitunnelmia käsiteltiin toimittajan kanssa näin alun jäniskevennyksenä. Ainakin hetken pitäisi löytyä alla olevasta linkistä.

http://areena.yle.fi/1-3046995

Syksy on kulunut muuten vauhdilla ja 18.8.2015 aamusta saimme vihdoin kokea ensiparkaisut potran tyttäremme putkahtaessa maailmaan. Viime sunnuntaina vietimme ristiäisiä ja Venla Sofia Kristiina sai nimensä kummisedän hellässä syleilyssä. Eräelämään totuttelun aloitimme heti hirvijahdin avauksessa rennoissa tunnelmissa, kun kävimme vähän vaunuilemassa ja tulistelemassa tunnelmia haistellen yhdessä kummisedän ja -tädin kanssa. Hyvin tuntui eräelämä nukuttavan pienokaista.

Elokuun lopulla kokeilimme menestyksellä myös arpaonnea ja mamma voitti piikan kanssa kauan isän haaveileman kaikuluotaimen mallia Lowrance X-4 Portable, joten isä joutui laitteen takavarikoimaan heti testikäyttöä varten. Tosin testit tehdään vasta jäiden tultua, joten pakkasia innolla odotellessa.

Luonnollisesti kalastelut, perhonteot ja erästelyt ovat jääneet vähiin, mutta parit haukkukoetuomaroinnit ja yhden sorsastusreissun on väliin ehtinyt käydä, eikä saaliittakaan ole jääty elämäni ensimmäisen haapanan pudotessa nätisti Winsun Drylockkia testimielessä kokeillessa. Eiköhän se tästä hektisin aika pian rauhoitu ja pääsee normaalirytmiin kiinni, ainakin niin normaaliin, kun se tuoreessa lapsiperheessä voi olla ja isäkin pääsee muutaman reissun käymään myös metsällä ennen pilkkisesongin starttia. Kuulemisiin siis kunhan tapahtumia saadaan aikaiseksi muutakin kuin vaipanvaihdon tiimoilta ;)

1 kommentti:

  1. Tuolla muutama vinkki ja kysy lisää jos ihmetyttää miksi ei kalat näy =) Niitä ei ehkä ole =)

    http://riistaverinen.blogspot.fi/2015/03/lowrance-4-x.html

    VastaaPoista